Volg ons op  

U kunt ons bellen op nummer:06-51971543

BIJ FJK KLUSSENBEDRIJF
WELKOM

         Home                    Portfolio                  Over ons                                                              Diensten                  Offerte                    Contact       

Referenties

Mevrouw C.J.

Voor mevrouw C.J. te A. hebben we de badkamer gerenoveerd, plaatsen van toilet en boiler en de oude waterleidingen vervangen.

Renovatie badkamer

Het is een prachtig stuk werk. De leidingen zijn netjes weggewerkt. Voordat de tegels werden gezet zijn alle leidingen en afvoeren goed uitgetest om verrassingen te voorkomen. De vloer loopt keurig af naar het afvoerputje, zodat na het douchen de vloer snel droog is. De vloerwarming kan ik iedereen aan raden, wat is dat heerlijk zeker als het wat kouder weer is. Wat ik heel belangrijk vind, dat er meegedacht werd met de klant en ook dat FJK Klussenbedrijf met mooie creatieve ideeën kwam voor nog meer comfort. Het was zeker voor hem niet makkelijk om scheve muren toch recht te krijgen.

Toilet

Een hangend toilet, ik kan het iedereen aanraden, de vloer is makkelijk schoon te maken en je houdt nog ruimte over in het toilet. De leidingen langs het toilet zijn niet zichtbaar evenals de afvoer. Een hoekfonteintje is ook ruimtebesparend, want laten we eerlijk zijn het blijft het kleinste kamertje in huis.

De boiler in de keuken

Voor het plaatsen van een boiler in de keuken kan je zeker ook goed terecht bij FJK. Ideaal, gelijk warm water uit de keukenkraan, dat bespaart toch heel veel energie. En de boiler is netjes weggewerkt onder het aanrechtkasje , je hebt er geen last van en het kastje kan weer vol met spullen.

Vervangen van oude waterleidingen onder de vloer is ook geen probleem voor FJK Klussenbedrijf. Zo ook het plaatsen van een nieuwe radiator bij mij ging naar wens. Deze werd netjes en recht geplaatst. Voorzien van nieuwe koppelingen zodat de oude rommel is vervangen.

Ik kan FJK Klussenbedrijf zeker bij iedereen aanbevelen. Je krijgt er zelfs nog garantie.

Mevrouw C.J. te A

Lees meer

Contact
FJK Klussenbedrijf
Holthoevensestraat 6
7384SP Wilp-Achterhoek

Telefoon: 06-51971543
Fax: 055-3016668
E-mail: info@fjkklussenbedrijf.nl
Website: www.fjkklussenbedrijf.nl
waterkraan 3362925-kristalheldere-stromend-water houten-vloer-op-vloerverwarming-parket-op-vloerverwarming_1 Plumbing Equipment On House Plans electra dakwerk cv-installatie cv-installatie-2